Patty weigerde RTL contract om gebrek aan duidelijkheid

Patty weigerde RTL contract om gebrek aan duidelijkheid

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Patty Brard heeft op het laatste moment besloten het driejarig contract bij RTL te weigeren, omdat de zender haar niet genoeg duidelijkheid kan verschaffen. Dat heeft de presentatrice laten weten in het Algemeen Dagblad.

“Ik zou RTL Boulevard en Late Night gaan doen, maar RTL kwam er niet uit met de producent Blue Circle over de verdeling. Op zich best raar, want RTL zou daarin leidend moeten zijn, maar toen heb ik gezegd: dan ga ik door op freelancebasis."

Sinds twee weken is Patty niet meer te zien bij RTL Late Night, dit was volgens de presentatrice al afgesproken met de zender. “Ik ben freelancer, dus ik kan alles doen en alles zeggen. Ik ga waar het leuk is.”

Patty verblijft momenteel in Thailand voor opnames een nieuw programma voor TLC waarin ze mensen bij elkaar brengt. Voor haar vertrekt gingen er geruchten over een nieuwe contract bij Talpa. “Ik was al voorzichtig benaderd door Talpa voordat ik überhaupt in gesprek ging met RTL. Alles ligt nu weer open, maar ik zie het wel als ik uit Thailand terug ben. Ik heb geen tijd gehad om na te denken. Ik heb het veel te druk gehad.”

Foto: NTR / Lilian van Rooij