Radio Veronica tot medio 2021 Official Supplier Eredivisie

Radio Veronica tot medio 2021 Official Supplier Eredivisie

Geschreven door Pieter Jongsma

Radio Veronica heeft de succesvolle samenwerking met Eredivisie Media & Marketing (EMM) verlengd en blijft tot zeker medio 2021 Official Supplier Eredivisie. Dit maakte presentator Jan Joost van Gangelen vanmiddag bekend het radioprogramma Veronica Inside.

De muziekzender geeft de komende jaren seizoenkaarten weg voor alle achttien voetbalclubs en gedurende het voetbalseizoen zijn er regelmatig kaarten te winnen voor Eredivisiewedstrijden.

Marc Adriani, Content & Programma Directeur, Talpa Network Radio: "Van het begin af aan hebben we een fijne samenwerking met de Eredivisie en die zetten we dan ook graag voort. Onze merken passen perfect bij elkaar en dat maakt dit partnership zo succesvol."

Alex Tielbeke, Directeur Eredivisie: "De samenwerking die Radio Veronica en de Eredivisie de afgelopen jaren hebben ingezet smaakt naar meer. De contractverlenging is daar de bevestiging van. We zijn erg enthousiast dat met de nieuwe 'Eredivisie Soundtrack' de stadionbeleving en de favoriete muziek van de fans door Radio Veronica met een groot publiek gedeeld wordt."