Angela de Jong: ‘John kan met Linda wél de oorlog winnen’

Angela de Jong: ‘John kan met Linda wél de oorlog winnen’

Geschreven door Daniël Schalk

AD-recensent Angela de Jong denkt dat John de Mol met Linda de Mol de oorlog wél kan winnen. Dat schrijft zij in haar column. De column van De Jong was gisteren groot nieuws, omdat zij schreef dat De Mol de oorlog niet kan winnen met Gordon en Wendy van Dijk, omdat zij op hun retour zijn.

RTL maakte vandaag bekend dat na Gordon, Johnny de Mol en Wendy van Dijk ook Linda de overstap maakt naar Talpa Network en met zijn eigen zus kan John volgens De Jong wel het verschil gaan maken. “Als John de oorlog met iemand kán winnen, is het Linda”, schrijft Angela in haar column.

Linda heeft volgens de recensent van het AD een unieke kwaliteit. “Ze is de enige presentator voor wie kijkers nog speciaal de televisie aanzetten. Als zij met iets nieuws komt, moet je het toch zien. En daarbij stelt de kwaliteit van de programma’s zelden of nooit teleur, omdat ze enorm perfectionistisch is.”

Mocht Linda haar succesvolle programma’s meenemen naar Talpa-zender SBS6, zoals het mediabedrijf van John de Mol vanmiddag in een persbericht beweerde maar door RTL wordt tegengesproken, is het een mokerslag voor RTL. “Het ‘halen’ van Linda is dé knock-out aan RTL”, schrijft Angela op AD.nl.

Foto: RTL / Roy Beusker