Beau van Erven Dorens heeft eigen plek op Walk of Fame van RTL

Beau van Erven Dorens heeft eigen plek op Walk of Fame van RTL

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goed nieuws voor presentator Beau van Erven Dorens. Hij kreeg woensdag een welverdiende plek op de RTL Walk of Fame. In oktober 2018 kreeg Beau de Gouden Televizier-Ring voor beste presentator. In december 2018 werd Beau uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar.

Vlak na de uitzending van RTL Boulevard werd Beau verrast door CEO Sven Sauvé en RTL's CCO Lucien Brouwer. Vrijwel direct plaatste Beau zijn handdruk in de speciale tegel.

Sven Sauvé: 'Soms heb je een jaar waarin alles elkaar versterkt. Voor Beau voor een topjaar, waarbij zijn kwaliteiten als programmamaker, als mens en de waardering van de kijker samen kwamen. Wat mij betreft is hij nog lang niet op zijn top qua kunnen en daarom vieren we met dit eerbetoon zijn huidige mijlpalen en kijken we uit naar al het moois dat nog in het verschiet ligt. Het is hem van harte gegund!'

De speciale tegel, die naast een handafdruk ook een handtekening bevat, wordt zo snel mogelijk afgewerkt en krijgt binnen enkele weken een plek op de stoep van het RTL-gebouw. Er liggen al tegels van onder andere Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Humberto Tan en Wendy van Dijk.

Foto: William Rutten