Tijl Beckand presenteert Dancing with the Stars

Tijl Beckand presenteert Dancing with the Stars

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentator Tijl Beckand neemt de presentatie van Dancing with the Stars voor zijn rekening. Dat maakte RTL Boulevard woensdagavond bekend. Tijl zal het dansprogramma samen met Chantal Janzen gaan presenteren. De twee hebben al vaker samengewerkt. Zo waren zij een aantal seizoenen te zien in De jongens tegen de meisjes.

Ook maakte RTL al meerdere namen van deelnemers bekend. Schrijfster Heleen van Royen en snowboardster Bibian Mentel zullen hun danspasjes gaan laten zien. Welke Bekende Nederlanders er nog meer mee zullen doen wordt op een later moment bekend gemaakt. 

Na ruim tien jaar keert Dancing with the Stars terug bij RTL. Nu Dance Dance Dance verhuisde naar SBS moest RTL opzoek naar een ander dansprogramma. Wie er in de jury gaan zitten is ook nog niet bekend gemaakt. Er bestaat een mogelijkheid dat Dan Karaty één van de juryleden zou kunnen worden. De Amerikaan is momenteel te zien als jurylid van Holland's Got Talent.

Tijl is naast presentator ook één van de panelleden van het spelletjesprogramma Wie ben ik? Hierin neemt hij het iedere zaterdagavond om 22.00 uur op tegen Ruben Nicolaï. Presentatrice Wendy van Dijk probeert de twee dan ook vaak in het gareel te houden.

Wanneer Dancing with the Stars terugkeert op televisie is nog niet bekend.

Foto: Nicolien Kroon/AVROTROS