Luizenmoeder, Robinson en Beau strijden om Televizier-Ring

Luizenmoeder, Robinson en Beau strijden om Televizier-Ring

Geschreven door Pieter Jongsma

De tv-programma’s De Luizenmoeder, Expeditie Robinson en Beau Five Days Inside strijden vanavond om de Gouden Televizier-Ring 2018. In AFAS Live in Amsterdam worden vanavond de jaarlijkse tv-prijzen uitgereikt. De presentatie is in handen van Rik van de Westelaken en Jan Smit.

Naast de Gouden Televizier-Ring maken Chantal Janzen, Geraldine Kemper en Eva Jinek kans op de Zilveren Televizier Ster voor beste vrouwelijke presentatrice en maken Humberto Tan, Beau van Erven Dorens en Johnny de Mol kans op de Award voor beste mannelijke presentator.

YouTubers Kaj Gorgels en Nienke Plas zijn genomineerd voor een Talent Award, zij nemen het op tegen voormalig politiewoordvoerster Ellie Lust. Ilse Warringa (De luizenmoeder), Jennifer Hoffman (De luizenmoeder) en Lies Visschedijk (Soof: Een nieuw begin) strijden om de Televizier-Ster Acteur/Actrice.

De felbegeerde Gouden Televizier-Ring werd vorig jaar met 37 punten gewonnen door het satirische VPRO-programma Zondag met Lubach, die daarmee Expeditie Robinson en Beste Zangers achter zich liet. Het jaar daarvoor won Floortje naar het einde van de wereld met 64 punten de Gouden Televizier-Ring.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is vanavond om 20.30 uur te zien op NPO1.

Lees ook: Britt Dekker presenteert Rode Lopershow Televizier-Ring Gala

Foto: AVROTROS