Glennis Grace wil duet met Maxwell in finale AGT

Glennis Grace wil duet met Maxwell in finale AGT

Geschreven door Pieter Jongsma

Glennis Grace staat in de grote finale van America's Got Talent, in de finale zingt ze een duet met een bekende artiest. Zelf zou ze dit graag doen met Maxwell, aangezien hij ook lovend reageerde op haar optreden in de halve finale. Zo laat Grace weten in de ochtendshow van Radio Veronica.

Glennis zong 'This Woman's Work' van Kate Bush, het liedje dat Maxwell in 2001 coverde. Daarnaast vertelt ze dat ze in ieder geval gaat toeren door Amerika na de finale, of ze nu wint of niet. "Ik hoor morgen met wie ik een duet ga zingen. Het is in ieder geval een bekende artiest. Bij mij kwam meteen het idee; als ik een duet mag doen, ga in ieder geval Maxwell vragen of hij dat met mij wil doen."

'Als hij toch naar het programma kijkt en comments stuurt, waarom niet? Nee heb je, ja kun je krijgen. Het zou wel echt top zijn.', zo vertelt ze aan Giel Beelen.

Giel Beelen hoopt dat Glennis een nummer van Whitney Houston gaat zingen. Volgens de zangeres worden daar serieuze gesprekken over gevoerd. 'Daar hebben we serieuze gesprekken over. Ik kan niets beloven, maar het is een hele grote en goede optie absoluut. Wat er ook gebeurt ik ga ervoor zorgen dat het een killer song wordt.'

Foto: EO / Jacqueline de Haas