Vivienne van den Assem van WNL naar RTL

Vivienne van den Assem van WNL naar RTL

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vivienne van den Assem maakt de overstap van Omroep WNL naar RTL. Van den Assem gaat het presentatieteam van RTL Boulevard versterken, daarvoor maakt ze de overstap van Goedemorgen Nederland naar RTL. Dat heeft RTL vrijdag laten weten.

Vivienne is volgende maand voor het eerst te zien bij RTL Boulevard, waar ze samen met Ruben, Beau en Peter het onderdeel uitmaakt van het presentatieteam. 

van den Assem laat weten bij RTL eerst alleen RTL Boulevard te gaan presenteren, ze heeft een contract voor anderhalf jaar laat het mediabedrijf weten. Vivienne kijkt met veel plezier terug op haar periode bij WNL: "Mijn periode bij WNL was geweldig en zeer intens, daar kijk ik met veel plezier en trots op terug. Nu verruil ik de vroege ochtend voor de vroege avond. De vele meters die ik bij WNL heb gemaakt, komen zeker van pas bij mijn nieuwe baan bij 'Boulevard'.”

Ze kijkt erg uit naar haar eerste uitzending en haar nieuwe collega’s: “De diversiteit en vooral ook de balans tussen luchtig en op het scherpst van de snede reageren op de actualiteit, doet aanspraak op een nieuwe kant van mij als presentator. Ik kijk uit naar mijn eerste uitzending met m'n nieuwe collega's!"

Foto: William Rutten