Fred van Leer presenteert nieuw TLC-programma

Fred van Leer presenteert nieuw TLC-programma

Geschreven door Pieter Jongsma

Fred van Leer gaat in het voorjaar van 2018 een nieuwe programma presenteren bij TLC. In het nieuwe fashion programma helpt de bekende stylist mensen met de meest uiteenlopende vormen, maten én budgetten en zorgt ervoor dat de deelnemers na zijn make-over weer beschikken over een flinke portie zelfvertrouwen.

Fred van Leer: "Ik vind het te gek dat ik met de grootste vrouwenzender ter wereld mag gaan samenwerken en ik kijk uit naar dit nieuwe programma. Ik vind dat iedereen, ongeacht zijn of haar uiterlijk en ongeacht de inhoud van de portemonnee, er mooi uit kan zien."

"En minstens net zo belangrijk is dat men zich weer mooi kan gaan voelen. Ik ga hen de aandacht én hulp geven die ze verdienen!" Voor het programma worden mensen gezocht met een specifiek probleem waar ze mee worstelen.

Mensen die enorm zijn afgevallen of door een ziekte of ingrijpende gebeurtenis met een kledingprobleem kampen en het lastig vinden om te shoppen voor een goede outfit, mensen die niet weten wat hen wel of niet staat, of die het moeilijk vinden om de schoonheid in zichzelf te ontdekken. Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via het aanmeldformulier op de TLC website.

Foto: TLC