Boef en Monica Geuze is nieuw seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren

Boef en Monica Geuze is nieuw seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren

Geschreven door Pieter Jongsma

Peter van de Vorst is terug met een nieuw seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren. In het nieuwe seizoen is Peter te gast bij Rapper Boef, zangeres Maan, Yuri van Gelder en Monica Geuze. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat Peter op bezoek bij Rapper Boef en zijn hondje Gucci.

De rapper is openhartig over zijn criminele verleden, zijn ervaring achter de tralies en hoe hij heeft geleerd van zijn fouten. Ook geeft Boef zich letterlijk bloot... Daarnaast is Peter bij zangeres Maan in haar ouderlijk huis in Bergen, waar hij haar vader Siebe en broertje Storm ontmoet. 

Hier hebben ze het uitgebreid over Maan's jeugd, haar liefdesleven en de keerzijde van de roem. Ook krijgt Peter een exclusief kijkje in Maan's eigen huis in Amsterdam en heeft hij nog een paar bijzondere verrassingen voor haar in petto.

Verder is Peter dit nieuwe seizoen thuis in Miami bij Gloria en Emilio Estefan, bezoekt hij Rafael van der Vaart en Estavana Polman in Denemarken en ontmoet hij sterren zoals Thomas Acda, Rick Engelkes, Loiza Lamers, Rick Brandsteder, Claes Iversen, Geraldine Kemper, Thierry Baudet, Wibi Soerjadi, Guido Weijers en Marieke Elsinga.

Van Der Vorst Ziet Sterren vanaf woensdag 11 oktober 2017 om 20.30 uur bij RTL 4