Anouk Hoogendijk denkt na over televisiecarrière

Anouk Hoogendijk denkt na over televisiecarrière

Geschreven door Pieter Jongsma

Oud-profvoetballer Anouk Hoogendijk ziet een televisiecarrière wel zitten. Hoogendijk die momenteel te zien is in het RTL5-programma Expeditie Robinson vertelt in gesprek met Viva dat ze verder wil in televisieland. "Ik gebruik de komende periode om me te oriënteren op de mogelijkheden. Ik voer gesprekken met verschillende partijen."

De 32-jarige profvoetballer ziet zowel voor als achter de schermen kansen. "Bijvoorbeeld op het gebied van pr en communicatie. Het lijkt me geweldig om filmpjes te maken met gehandicapten of met kinderen, maar ik hoef niet koste wat het kost met mijn hoofd op tv. Het moet wel ergens over gaan."

Hoogendijk was de laatste al vaak te zien als analist bij de NOS het in de talkshow van Eva Jinek. "Heel eerlijk: ik had een beetje gehoopt dat het zo zou lopen. Dat ik ook nog werd gevraagd voor Expeditie Robinson was helemaal een droom die uitkwam. Ik volgde het altijd al. Ik ben een allrounder op sportgebied en geniet enorm van buiten zijn, dus ik voelde me op het eiland als een vis in het water."

Foto: RTL / Stefan Ammerlaan