Ronnie Flex en Boef in eerste RTL Summer Night

Ronnie Flex en Boef in eerste RTL Summer Night

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Ronnie Flex en Boef zijn vanavond te gast in de eerste uitzending van RTL Summer Night. Samen met hun leermeester Ali B. schuiven Ronnie en Boef aan bij Beau van Erven Dorens, die de komende weken talkshowhost Humberto Tan vervangt met een zomerse variant van RTL Late Night.

Ronnie Flex bracht afgelopen vrijdag vanuit het niets zijn nieuwe album Rémi uit. Boef breekt ondertussen al weken record na record op Spotify. Zo wist hij vorige maand met zijn debuutalbum 4,6 miljoen streams op één dag te halen, iets wat een Nederlandse artiest nog nooit is gelukt.

Ook Penoza-actrice Monic Hendrickx schuift vanavond aan bij Beau. De actrice, goed voor vier Gouden Kalveren, onthult in de eerste uitzending van RTL Summer Night welke nieuwe uitdaging haar te wachten staat. Daarnaast schuift muggenexpert Bart Knols aan om te vertellen over de oorlog met de mug.

Beau praat ook met hoofdredacteur Anton de Wit van het Katholiek Nieuwsblad over van het homohuwelijk. Sinds vrijdag is ook in Duitsland het homohuwelijk legaal verklaard, maar dat wordt niet door iedereen toegejuicht. Anton maakt zich ook grote zorgen over de legalisering van het homohuwelijk.

RTL4 zet deze zomer in op live-televisie. De familiezender komt tijdens de zomermaanden naast RTL Summer Night ook met een late editie van RTL Boulevard. Na de reguliere uitzending is RTL Boulevard om 23:00 uur terug met een late uitzending vol entertainment, lifestyle, royalty, sport en internethits.

Bekijk RTL Summer Night op TVblik.nl/rtl-summer-night

Foto: RTL / Soenar Chamid