Domien regelt Songfestival-dealtje met Denemarken

Domien regelt Songfestival-dealtje met Denemarken

Geschreven door Pieter Jongsma

Domien Verschuuren heeft vanmorgen in de ochtendshow op 3FM een deal gesloten met Denemarken. Verschuuren maakte contact met collega’s van het Deense radiostation Go Morgen via een live verbinding, werden beide songfestival nummers ten gehore gebracht op beide zenders.

Zo hoopt Domien dat de Deense luisteraars vanavond tijdens het Songfestival gaan stemmen op Nederland.  "Laat duidelijk zijn, ik geloof helemaal in OG3NE, maar we moeten onze kansen spreiden. Wat die Oostblokkers al jaren doen kunnen wij ook!" 

Domien vervolgd: "Het is tijd om in Denemarken nieuwe vrienden te maken en op die manier elkaar te helpen de finale te bereiken. En daarnaast is hun inzending ook gewoon een plaatje dat gehoord mag worden!"

De keuze voor Denemarken komt niet uit de lucht vallen. Het land staat ongeveer even hoog bij de bookmakers, de Deense dj is groot Ajax-fan en er wonen nogal wat Nederlanders in Denemarken. Na een kort fragment op de radio hebben beide zenders de hele inzending van hun nieuwe favoriete land laten horen. En nu maar hopen dat de mensen die de punten mogen verdelen namens Nederland en Denemarken hebben meegeluisterd...

Het Songfestival is vanavond om 21.00 uur te zien op NPO 1
Bekijk het Songfestival van 2015 terug op TVblik.nl/songfestival

Foto: BNN-VARA