Topmodel Yfke Sturm aan de slag voor FOX

Topmodel Yfke Sturm aan de slag voor FOX

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Topmodel Yfke Sturm gaat aan de slag voor FOX en sluit zich aan bij Jim Bakkum en Noah Zeeuw als de gezichten van de tv-zender. Sturm is vorige week al voor FOX naar Parijs geweest voor de opnames van het programma The Victoria's Secret Fashion Show 2016: Backstage met Yfke en Jim.

“Met veel plezier ben ik begonnen aan mijn avontuur bij FOX. Naast mijn modellenwerk en inzet voor het Rode Kruis is dit een mooie aanvulling en uitdaging”, zegt Yfke over haar nieuwe contract bij de tv-zender. “Samen maken we er in 2017 een mooi jaar van bij FOX”, vervolgt het topmodel.

Yfke werd tijdens het winkelen in de HEMA ontdekt door een medewerker van Elite Model Management. Het Nederlandse topmodel tekende contracten met Ralph Lauren en Calvin Klein. Eerder presenteerde ze ook televisieprogramma’s bij RTL, waaronder Holland's Next Top Model.

The Victoria's Secret Fashion Show 2016: Backstage met Yfke en Jim met het nieuwe FOX-gezicht Yfke Sturm en Jim Bakkum is op zaterdag 24 december om 21:00 uur te zien bij FOX.