Jeroen en Beau krijgen vaste teamleden in Beste Kijkers

Jeroen en Beau krijgen vaste teamleden in Beste Kijkers

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

In het nieuwe seizoen van Beste Kijkers, dat vanaf morgen te zien is bij RTL4, krijgen teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens vaste teamleden. Philippe Geubels wordt het vaste teamlid van Beau en Kasper van Kooten het vaste teamlid van Jeroen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is Beau afwezig. Philippe schuift daarom éénmalig door naar de stoel van teamcaptain en Roué Verveer valt in als teamlid. Ondanks de afwezigheid van het RTL4-gezicht, waarvan de reden onbekend is, speelt hij toch een prominente rol.

De twee teams worden in Beste Kijkers in verschillende spelrondes getest op hun kennis van tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten scoren en naar huis gaan met de titel Beste Kijker. Nieuw dit jaar is de Wat zie je niet-ronde. Daarnaast keren ook vertrouwde rondes weer terug.

Philippe en Kasper zijn geen onbekende van het programma, dat wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai. Door de sabbatical van Jeroen die hij een half jaar geleden nam, werd hij in het vorige seizoen van Beste Kijkers vervangen door onder andere Philippe, Kasper en Tijl Beckand.

Beste Kijkers is vanaf donderdag, 27 oktober, wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk Beste Kijkers op TVblik.nl/beste-kijkers