SBS6 zet Sylvie Meis op oudejaarsavond

SBS6 zet Sylvie Meis op oudejaarsavond

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

SBS6 komt op oudejaarsavond met een oudejaarsspecial van Wedden dat ik het kan, dat wordt gepresenteerd door Sylvie Meis en Jeroen van der Boom. RTL4 zet tegenover de oudejaarsspecial van Wedden dat ik het kan op SBS6 een special van Ik hou van Holland met Linda de Mol.

RTL4 begint oudejaarsavond om 20:00 uur met de Oudejaarsconference 2016 van Javier Guzman. Na Ik hou van Holland telt RTL4 af naar het nieuwe jaar met Het Nationale Vuurwerk. Het nieuwe jaar wordt daarna feestelijk geopend met een herhaling van De Vrienden Van Amstel LIVE!

Ook op SBS6 begint oudejaarsavond met cabaret. Om 20:00 uur zendt de tv-zender de voorstelling van Tineke Schouten uit. Nadat Sylvie en Jeroen samen met de SBS6-kijkers hebben afgeteld naar het nieuwe jaar, zendt de televisiezender tot 1 uur ’s nachts het concert van Nick & Simon uit.

NPO 1 komt op de laatste dag van het jaar traditiegetrouw met de DWDD-special De TV Draait Door, waarin de leukste tv-fragmenten van het afgelopen jaar voorbijkomen, en de oudejaarsconference van Claudia de Breij. Net5 sluit 2016 af met een film en Veronica met Komt een man bij de dokter.

Bekijk Wedden dat ik het kan op TVblik.nl/wedden-dat-ik-het-kan