Elftal GielsTalentenJacht treedt op in Paradiso

Elftal GielsTalentenJacht treedt op in Paradiso

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Wander, Flemming, Naomi Snell, Maya Shanti, Gabbi Lieve, Luna Mae, LAURA, Adam Hoek, Joe Buck, Dos Hermanos en Lotte Walda staan op 15 november in Paradiso. Na maanden van workshops en coaching wordt het voor het elftal van GielsTalentenjacht nu tijd voor een grote show.

Het wordt een unieke showcase van verschillende talenten, bijgestaan door bekende artiesten waarvan de namen later bekend worden gemaakt. De kaarten voor de spetterende, avondvullende show, met de talenten van de eerste online talentenjacht van Nederland, zijn vanaf nu te koop.

Iedereen kon zich aanmelden voor Giels Talentenjacht door een video in te sturen waarop ze in hun slaapkamer een zelf geschreven liedje zingen. Meer dan 1.100 mensen deden mee aan deze talentenjacht. Daarvan werden er eerst 111 geselecteerd, vervolgens 25 en daarna het elftal.

Het uiteindelijke doel van de talentenjacht van 3FM-dj Giel Beelen is de talenten laten groeien van hun slaapkamer tot de beste poppodia. “En dat is gelukt: 15 november staan de talenten op het podium van Paradiso”, aldus de VARA, die de online talentenjacht van Beelen ondersteund.