O'G3NE nog niet benaderd voor Songfestival

O'G3NE nog niet benaderd voor Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

O'G3NE is nog niet benaderd voor het Eurovisie Songfestival, dat hebben de zusjes Lisa, Amy en Shelley donderdagavond gezegd in RTL Boulevard. De naam van O'G3NE wordt al weken genoemd als potentiele Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev.

Het trio geeft tijdens een interview met RTL Boulevard-reporter Frank Dane aan wel graag naar het Songfestival toe te willen, maar dat het niet persé volgend jaar al hoeft. Hun tour en album zijn prioriteit nummer één. “We zijn er op dit moment nog echt compleet niet mee bezig.”

Er wordt al weken gepraat over de Nederlandse inzending voor het komende Eurovisie Songfestival. Afgelopen juni zei Jan Smit, die in het selectiecomité zit, nog dat zij O’G3NE zouden gaan benaderen voor het Songfestival. Er zijn naast O’G3NE nog meer artiesten die naar het Songfestival willen.

Ook de namen van Dotan, Caro Emerald en MAAN worden genoemd. Dotan zei afgelopen juli dat hij voorlopig niet naar het Songfestival wil. “Wie weet ooit, maar het is nu zeker niet van toepassing”, zei hij op 100% NL. Jett Rebel wil absoluut niet voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival.

Bekijk het Songfestival op TVblik.nl/songfestival