Michel van Egmond schrijft boek over De Wereld Draait Door

Michel van Egmond schrijft boek over De Wereld Draait Door

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Michel van Egmond mag een jaar meelopen bij De Wereld Draait Door om een boek te schrijven over het praatprogramma van de VARA. Michel was dinsdag te gast in het programma om met René van der Gijp te vertellen over het boek over René, dat is geschreven door Van Egmond.

De voetbalanalist van het RTL7-programma Voetbal Inside zei in de uitzending dat Michel als wens heeft om een jaar mee te lopen bij De Wereld Draait Door om vervolgens een boek te schrijven over het programma van Matthijs van Nieuwkerk. Matthijs vond het wel een leuk idee.

De presentator leek in eerste instantie niet zo enthousiast over het idee van een boek, maar na wat aandringen door René, de verzekering van Michel dat Matthijs er niets van zou merken en uiteindelijk de toestemming van hoofdredacteur Dieuwke Wynia ging Matthijs akkoord.

Michel heeft een aantal bestsellers op zijn naam staan. Zijn bekendste boek is Gijp, over René, waar 350.000 exemplaren van zijn verkocht. Gijp won ook de NS Publieksprijs. De schrijver schreef ook het boek Topshow over Voetbal Inside en heeft net een nieuw boek geschreven over Van der Gijp.

Bekijk De Wereld Draait Door op TVblik.nl/dwdd