Dave Roelvink in nieuwe realityserie op RTL XL

Dave Roelvink in nieuwe realityserie op RTL XL

Geschreven door Daniël Schalk

Videodienst RTL XL komt met de 10-delige realityserie Dave Het Huis Uit, waarin Dave Roelvink wordt gevolgd bij het verlaten van het ouderlijke huis. Vorig jaar was de jonge Roelvink met onder anderen zijn vader Dries te zien in het succesvolle realityprogramma De Roelvinkjes op RTL5.

Dave startte in de serie op RTL5 zijn carrière als DJ, welke inmiddels serieuze vormen heeft aangenomen. Dave is toe aan een nieuwe fase in zijn leven: hij gaat op zichzelf wonen. In de serie Dave Het Huis Uit wordt Dave op de voet gevolgd in zijn zoektocht naar zelfstandigheid.

Van de jacht op een geschikte woning en meubilair tot het afscheid van moeder Luciënne in Landsmeer. Ook neemt de muziekcarrière van Dave Roelvink een enorme vlucht. Hij werkt hard, treedt de hele zomer op, produceert eigen muziek. Kortom, een interessante fase in zijn leven door.

Dave Het Huis Uit wordt geproduceerd door productiemaatschappij NewBeTV en is vanaf donderdag 8 september iedere donderdag om 18:00 uur te zien bij RTL’s videodienst RTL XL. Bij de catch-up-dienst zijn de afleveringen van Dave Het Huis Uit vervolgens terug en achterelkaar te kijken.