Undercoveroperatie Wiet in de Meerdijk-app

Undercoveroperatie Wiet in de Meerdijk-app

Geschreven door Daniël Schalk

Vanaf vandaag, vrijdag 8 juli, kunnen GTST-kijkers samen met Wiet (Pip Pellens) op onderzoek gaan, wanneer zij infiltreert in het bedrijf Mount Everest High Enterprises. Goede Tijden, Slechte Tijden is al een week met zomerstop, maar in de Meerdijk-app is een undercoveractie begonnen.

Afgelopen maart vertrok Wiet samen met haar broer Jack (Mark van Eeuwen) uit Meerdijk om in Rusland in het diepste geheim onderzoek te doen naar de directrice van Mount Everest High Enterprises. Deze zomer is in de Meerdijk-app het onderzoek van Wiet en Jack te volgen.

Wiet en Jack willen weten of de directrice van Mount Everest High Enterprises de persoon is die zij zegt dat ze is, of dat het de ooit zo gevreesde Martine Hafkamp (Inge Ipenburg) is. Volgens Albert Verlinde gaat het om Martine Hafkamp, want volgens hem keert Ipenburg terug in de serie.

In de Meerdijk-app is deze zomer nog veel meer te beleven. Want naast de undercoveractie kunnen GTST-fans in de app ook meeleven met de bewoners uit het studentenhuis uit de nieuwe serie Nieuwe Tijden, dat de hele zomer te zien zal zijn op het tijdslot van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Nieuwe Tijden is iedere werkdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Bekijk Nieuwe Tijden op TVblik.nl/nieuwe-tijden