Muziek, politiek en sport bij Peter van der Vorst

Muziek, politiek en sport bij Peter van der Vorst

Geschreven door Daniël Schalk

Peter van der Vorst heeft vanavond veel verschillende gasten aan tafel tijdens zijn eerste RTL Late Night van deze zomer. Peter vervangt de hele maand juli Humberto Tan en Jan Jaap van der Wal neemt de taak van Humberto’s sidekick Luuk Ikink over en presenteert De Headlines.

Van der Vorst ontvangt in de uitzending van vanavond onder andere Ferry Doedens. De acteur komt samen met Lisa Bor en Kennard Bos praten over de nieuwe RTL4-serie Nieuwe Tijden, die vanavond om 20:00 uur van start gaat. De acteurs komen praten over de ‘zuster-serie’ van GTST.

Dinsdag gaat het EK Atletiek officieel van start in Amsterdam. Ambassadeur en voormalig Olympisch kampioene Ellen van Langen en hordeloper en voormalig Europees Kampioen Gregory Sedoc komen praten over het grootste sportevenement in Nederland sinds de Olympische Spelen van 1928.

Amerika-correspondent Michiel Vos schuift ook aan. Vos bespreekt met Peter de stand van zaken in de verkiezingsstrijd om het Amerikaanse presidentschap. Hoe zijn de kansen van Trump nu hij steeds harder aangepakt wordt en Clinton is verhoord door de FBI vanwege het emailschandaal?

RTL Late Night bespreekt vanavond ook de misstanden in verpleeghuizen met Lilian Marijnissen van FNV, huisarts Nico van Hasselt en verzorgsters Sandra en Rietje. Vandaag heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg het rapport over de stand van zaken in verpleeghuizen naar buiten gebracht.

Er is vanavond ook muziek. Niels Geusebroek is na het uitbrengen van zijn hardstyle-hit Year of Summer niet meer weg te denken uit de hitlijsten. De zanger en componist heeft inmiddels een nieuwe single, genaamd Leave A Little Love Behind, en zingt deze vanavond in RTL Late Night.

RTL Late Night is iedere werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night