Sylvana Simons 'te druk' voor Ranking The Stars

Sylvana Simons 'te druk' voor Ranking The Stars

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De opnames voor het nieuwe seizoen van Ranking The Stars moeten nog beginnen of de eerste 'afvaller' is al bekend. Presentatrice en politica Sylvana Simons heeft afgezegd voor de quiz van BNN. Zelf geeft Simons aan te druk te zijn voor het spelprogramma van presentator Paul de Leeuw. Deze week werden de eerste namen van het nieuwe seizoen bekend gemaakt.

Tijdens een radio uitzending op Radio 538, maakte De Leeuw de eerste namen bekend. Zo zouden Sabia Engizek, Ajouad El Miloudi, Richard Groenendijk en Marc van der Linden ook mee gaan ranken. Pianist Wibi Soerjadi zal zijn debuut maken in de populaire quiz van NPO 3.

Naast een eerste afvaller, zijn er ook nieuwe namen bekend gemaakt. Zo is naast Richard, ook Patty Brard een populaire ster in deze quiz. De SBS6-presentatrice heeft, net als Richard, de nodige ervaringen opgedaan. In de laatste seizoenen keerden zij en Richard vaak terug.

Ook BNN-presentator én zanger Jan Versteegh zal te zien. Jan heeft ook de nodige ervaring als het gaat om sterren ranken. Hij heeft ook meerdere seizoenen op zijn naam staan. Dit nieuws werd bekend gemaakt op de Facebookpagina van Ranking The Stars.

Bekijk Ranking The Stars terug via TVblik.