Qmusic: ‘Nederland wil O'G3NE naar Songfestival’

Qmusic: ‘Nederland wil O'G3NE naar Songfestival’

Geschreven door Daniël Schalk

Volgens radiozender Qmusic wil ‘heel Nederland’ dat O'G3NE naar het Eurovisie Songfestival gaat, dat zeggen zij op hun website. De naam van de meidengroep, bestaande uit de zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol, wordt al een tijdje genoemd als mogelijke inzending voor het Songfestival in 2017.

O'G3NE zong afgelopen zaterdag, 21 mei, het nummer Clown van Emeli Sandé in het AVROTROS-programma Beste Zangers. “Na hun optreden in Beste Zangers lijkt heel Nederland het er over eens: O'G3NE móét naar het Songfestival!”, zegt radiozender Qmusic op haar website qmusic.nl.

“Dat de meiden goed kunnen zingen wisten wij natuurlijk al lang”, voegt de radiozender daaraan toe. De drie zusjes Lisa, Amy en Shelley maken er geen geheim van dat zij Nederland wel zouden willen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, dat volgend jaar plaatsvindt in Oekraïne.

In de media worden ook de namen van Dotan, Caro Emerald en MAAN genoemd als potentiële inzendingen. De gesprekken zijn overigens nog niet begonnen. “Vanaf dit moment maken we een lijst met mensen die wij op het oog hebben”, liet AVROTROS eerder aan Showbizznetwork.nl weten.

Bekijk Beste Zangers op TVblik.nl/de-beste-zangers