Humberto Tan presenteert Het Zijn Net Mensen

Humberto Tan presenteert Het Zijn Net Mensen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het RTL4-programma Het Zijn Net Mensen krijgt een nieuw seizoen met Humberto Tan als nieuwe presentator. Humberto volgt Paul de Leeuw op, die het programma in het voorjaar van 2014 presenteerde. Het Zijn Net Mensen krijgt in het nieuwe seizoen ook twee nieuwe teamcaptains. 

Teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk worden in het nieuwe seizoen vervangen door teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels. Boswachter Arjan Postma blijft zover bekend is wel van de partij, om uitleg te geven bij de vragen over het gedrag van dieren.

Het Zijn Net Mensen begon op 25 april 2014 met 1.064.000 kijkers. De week daarna stegen de aantal kijkers naar 1.173.000 mensen en de derde uitzending bleef stabiel met 1,1 miljoen kijkers. Maar daarna zakte de aantal kijkers naar 909.000 mensen. De laatste uitzending trok 804.000 kijkers.

In België is Het Zijn Net Mensen een groot succes. Het programma, dat in maart 2015 op de Vlaamse tv-zender VIER begon, wordt gepresenteerd door Studio 100-baas Gert Verhulst. Hij wordt bijgestaan door dierenexpert Joeri Cortens. Karen Damen en Marc-Marie Huijbregts zijn de teamcaptains.

Bekijk Het Zijn Net Mensen op TVblik.nl/het-zijn-net-mensen