Chantal Janzen wint tv-beeld Beste Presentator

Chantal Janzen wint tv-beeld Beste Presentator

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Chantal Janzen heeft het tv-beeld voor Beste Presentator gewonnen. De presentatrice werd zaterdagavond verrast tijdens de opnames van het nieuwe RTL4-programma It Takes 2. De opnames werden zaterdag plotseling stilgelegd, waarna Trijntje Oosterhuis de prijs overhandigde.

Janzen was samen met presentatoren Martijn Krabbé, Johnny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw genomineerd in de categorie Beste Presentator. De tv-beelden worden maandag, 7 maart, pas officieel uitgereikt, maar een aantal winnaars werden al verrast met hun tv-beeld.

Het NPO 2-programma Nieuwsuur kreeg afgelopen week het tv-beeld voor Beste Actuele Programma uitgereikt. RTL Nieuws-verslaggever Frits Wester veraste verslaggever Bas Haan en hoofdredacteur Joost Oranje met de prijs, die Nieuwsuur heeft gewonnen met de berichtgeving over de Teevendeal.

Dinsdag 2 februari werd bekend dat Paul de Leeuw De Beeld en Geluid Oeuvre Award heeft gewonnen en die hij tijdens de uitreiking van de tv-beelden in ontvangst neemt. De Oeuvre Award wordt jaarlijks toegekend aan iemand die van bijzondere betekenis is voor het televisielandschap.

Bekijk It Takes 2 op TVblik.nl/it-takes-two