Sekstapes Temptation Island-deelneemster opgedoken

Sekstapes Temptation Island-deelneemster opgedoken

Geschreven door Daniël Schalk

Op internet zijn de sekstapes van de 22-jarige Louise Coffyn, deelneemster van het RTL5-programma Temptation Island, opgedoken. Louise, die in Temptation Island de relatie van haar en haar vriend test, maakte de filmpjes een aantal jaar geleden, maar die filmpjes duiken nu weer op.

De Vlaamse deelneemster van de RTL5-show Temptation Island reageert geschrokken op het uitlekken van de sekstapes. “Iets wat bijzonder privé was, wordt nu schaamteloos met heel Vlaanderen gedeeld”, reageert Louise tegenover de Belgische nieuwswebsite Het Laatste Nieuws.

Louise vindt het erg jammer dat de beelden zijn opgedoken. “Ik kan alleen maar betreuren dat sommigen er plezier in hebben om privémateriaal online te verspreiden”, vervolgt de Vlaamse. Ze wil niet zeggen wie de man op de sekstapes is, het is in ieder geval niet haar huidige vriend Marvin.

Het Vlaamse koppel Louise en Marvin doen samen met de Nederlandse koppels Kirsten (24) en Regilio (28) en Haroon (24) en Ayse (25) en het andere Vlaamse koppel Jolien (25) en Luc (32) mee aan de relatietest. Temptation Island is een coproductie van RTL5 en de Vlaamse tv-zender VIJF.

[caption id="attachment_30909" align="aligncenter" width="484"] Het Vlaamse koppel Louise en Marvin uit Temptation Island. Bron: VIJF[/caption]