Bridget Maasland in tranen bij afscheid Shownieuws

Bridget Maasland in tranen bij afscheid Shownieuws

Geschreven door Daniël Schalk

Bridget Maasland heeft dinsdagavond afscheid genomen van het SBS6-programma Shownieuws. De presentatrice, die van SBS6 naar zusterzender Net5 overstapt, werd aan het einde van de uitzending verrast door een afscheidsvideo en werd toegesproken door haar SBS6-collega’s.

“Het was een warrige uitzending, dat geef ik toe”, zegt Patty aan het einde van de laatste Shownieuws van Maasland. “We hebben jou vier jaar aan de desk gehad, waarvan ik twee jaar heb mee mogen maken, en ik kan zeggen dat dit de twee leukste jaren waren”, zegt ze.

“Wat vreselijk dit!”, reageert Bridget na de video waarin haar SBS6-collega’s haar toespreken. “Ik vind het fantastisch wat ik ga doen, ik ga met alle liefde naar Net5. Daar heb ik zo veel zin in, zondag vertrek ik al naar LA”, vertelt ze over haar nieuwe uitdaging bij zusterzender Net5.

“Maar weet je wat ik zo erg vind? Dat ik mijn lieve, lieve collega’s ga missen, uit de grond van mijn hart: dankjewel!”, vervolgde Maasland. De laatste uitzending van Shownieuws van Bridget Maasland trok dinsdagavond 807.000 kijkers. Hart van Nederland trok voor Shownieuws 935.000 kijkers.

Bekijk Shownieuws op TVblik.nl/Shownieuws