BNN's Alpacas krijgt tweede seizoen

BNN's Alpacas krijgt tweede seizoen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het komische programma Alpacas van BNN krijgt een tweede seizoen. Begin november 2015 ging het eerste seizoen van start. De cabaretiers van Alpacas improviseren er lustig op los. Dit doet sterk denken aan De lama's, ook van BNN. Hierin improviseerden onder andere Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge er ook lustig op los.

In het AD gaf Suzanne Kunzeler, netmanager van NPO 3, aan dat er wel iets moet veranderen. Zij wil graag dat de Alpacas scherper en ook korter worden. Zij verdienen een tweede kans gaf Suzanne verder aan. Wanneer de Alpacas daadwerkelijk terugkeren is nog niet bekend gemaakt. 

Naast de Alpacas was Suzanne erg tevreden over De gevaarlijkste wegen van Nederland. In dit BNN programma rijden wekelijks twee verschillende Bekende Nederlanders door de gevaarlijkste wegen van Nederland. De eerste aflevering werd meteen een kijkcijferhit met zeker 900.000 kijkers.

Ook Victor Mids doet het erg goed met Mindf*ck. In dit programma houdt Victor iedere maandagavond veel kijkers verbaasd achter. Zijn trucs zijn bijzonder te noemen. Iets wat erg goed past bij NPO 3. Iedere zaterdagavond herhaalt de AVROTROS de uitzending van de maandagavond.

Verder kreeg het programma Jan rijdt rond slecht nieuws. Dit programma, wat de opvolger is geworden van Man bijt hond, scoort niet zoals gehoopt. Of dit programma blijft bestaan is nog onzeker. Hier zijn op dit moment nog gesprekken over. De kijkcijfers komen niet vaak boven de 100.000 kijkers uit.

Over de Alpacas van BNN was de recensent van Showbizznetwork erg tevreden. Hij vond het een mooi en bijzonder programma. Hier verscheen een recensie over, deze is hier nogmaals terug te lezen.

Bekijk Alpacas ook terug via TVblik.