Contract Piet Paulusma bij SBS6 met 4 jaar verlengd

Contract Piet Paulusma bij SBS6 met 4 jaar verlengd

Geschreven door Daniël Schalk

Het contract van weerman Piet Paulusma bij SBS6 is met vier jaar verlengd. ‘Piet zegt ook de komende jaren weer elke avond bij SBS6 ‘oant moarn’ vanuit plaatsen door het hele land’, laat de familiezender weten, nadat Paulusma dinsdag een nieuw vierjarig contract heeft getekend.

Piet Paulusma is verheugd met het verlengen van zijn contract bij familiezender SBS6. “Ik ben blij dat we de samenwerking voortzetten. SBS6 en ik horen bij elkaar en het bevalt me prima bij deze fijne club mensen. In september vier ik mijn twintigjarige jubileum bij de zender”, aldus Piet.

Peter Lubbers, Directeur Televisie, is ook blij met de contractverlenging van de weerman, die sinds september 1996 dagelijks op SBS6 het weer presenteert. “Piet past als geen ander bij waar SBS6 voor staat. Hij is bijna sinds de start een herkenbaar gezicht voor onze familiezender”, zegt Lubbers.

“Daarnaast trotseert hij letterlijk weer en wind om elke avond vanaf een andere locatie in het land zijn weersverwachtingen te delen, waarmee hij dagelijks bijna een miljoen kijkers bereikt. Dat we trots zijn dat hij de komende jaren bij ons te zien blijft, staat dus buiten kijf”, vervolgt de directeur.

Piet Paulusma maakte in 1994 zijn televisiedebuut als weerman bij Omrop Fryslân. Sinds september 1996 is hij te zien op SBS6. Oorspronkelijk was zijn weerbericht onderdeel van Hart van Nederland, maar door het grote succes werd Piets Weer vanaf 2003 een apart programma op de late avond.

Piets Weer is elke avond na Hart van Nederland en Shownieuws, rond 23:20 uur, te zien op SBS6.

Bekijk Piets Weer op TVblik.nl/piets-weerbericht