Twee dj's spelen zaterdagavond De kwis

Twee dj's spelen zaterdagavond De kwis

Geschreven door Sebastiaan Boers

Voor de derde keer zal De kwis met niet één maar twee kandidaten gespeeld gaan worden. Aanstaande zaterdagavond zullen dj's Giel Beelen en Gerard Ekdom naast presentator Paul de Leeuw plaats nemen. Zij zullen de nodige vragen over de actualiteit moeten beantwoorden. Hoeveel weten de dj's over de actualiteit? Dat zal aanstaande zaterdagavond moeten blijken.

Het eerste duo wat De kwis speelde waren de gebroeders Mulder. Ronald en Michel lieten zich van hun sportieve kant zien. Dit werd een bijzondere sportieve aflevering. De broers waren bijzonder goed op de hoogte over de actualiteit. 

Het tweede duo wat De kwis speelde had een andere connectie. Twee mensen uit de Tweede Kamer durven het aan om samen De kwis te gaan spelen. Mei Li Vos van Partij van de Arbeid en Ton Ellias van de VVD sloegen de handen in één. Even leek die aflevering niet door te gaan, maar werd uiteindelijk toch uitgezonden.

In De kwis zullen Joep van Deudekom, Niels van der Laan, Rob Urgent en Jeroen Woe het Giel en Gerard niet makkelijk maken. Wat wellicht ter sprake zal komen is het optreden van de populaire jongensgroep MainStreet. Giel maakte een einde aan een live optreden van de jongens. Hoe zij dit zullen gaan doen is nu nog even de vraag.

De kwis is aanstaande zaterdagavond om 20.20 uur te zien bij de VARA op NPO 1.

Bekijk De kwis terug via TVBlik.