RTL heeft geen plannen voor grappen-show John Williams

RTL heeft geen plannen voor grappen-show John Williams

Geschreven door Daniël Schalk

Er zijn nog geen plannen voor een nieuw programma met John Williams waarin de presentator grappen uithaalt met een verborgen camera, dat heeft een woordvoerder van RTL aan Showbizznetwork.nl laten weten. Williams gaf aan wel zo een programma te willen maken.

Afgelopen zondag was de presentator te gast in Carlo’s TV Café om te praten over zijn programma De Slechtste Chauffeur van Nederland. Voor de uitzending liet John Williams, verkleed als clown, mensen uit het publiek schrikken terwijl zij voor de camera hun ideeën voor Wil Wil Wel achterlieten.

In gesprek met Carlo Boszhard en zijn co-host Wendy van Dijk liet Williams weten wel een programma vol grappen en grollen met een verborgen camera te willen maken. “Er is op dit moment geen sprake van een dergelijk programma met John Williams”, aldus de woordvoerder van RTL.

RTL wil niet reageren op de vraag of zij wel interesse hebben in een programma met Williams waarin hij mensen laat schrikken. Het programma past misschien niet bij RTL4, maar zou wel bij RTL5 passen. Voor RTL5 maakt John ook het programma De Slechtste Chauffeur van Nederland.

John Williams is vooral bekend van zijn klusprogramma Help, mijn man is Klusser! Ook presenteert hij de programma’s Een dubbeltje op z’n kant, Het spijt me en Help, mijn man heeft een Hobby! In het verleden presenteerde hij ook RTL Boulevard, Bestemming Bereikt en Bonje Met De Buren.