Hotelmanager: ‘RTL Boulevard niet naar Hotel American’

Hotelmanager: ‘RTL Boulevard niet naar Hotel American’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De manager van Hotel American aan het Leidseplein in Amsterdam heeft aan Showbizznetwork.nl laten weten dat er momenteel geen plannen zijn om de studio van RTL Boulevard naar het hotel te verplaatsen. Spreekbuis.nl meldde zondag dat RTL Boulevard naar Hotel American zou verhuizen.

“We kunnen melden dat het voor ons altijd interessant is om de eventuele mogelijkheden te onderzoeken omdat we RTL als een zeer professionele partner hebben leren kennen in het recente verleden”, zegt de General Manager, de stafmedewerker van het hotel op het hoogste niveau.

Ondanks het enthousiasme bij de manager over de mogelijkheden, zal RTL Boulevard niet op korte termijn naar Hotel American verhuizen. “Echter, is het niet aan de orde”, vervolgt hij. Bronnen zouden aan Spreekbuis.nl hebben gemeld dat RTL Boulevard naar het hotel zou verhuizen.

Het gerucht zou verklaarbaar zijn omdat Blue Circle, de producent van RTL Boulevard, in december uit Hilversum vertrekt en haar intrek neemt in een nieuw pand in Amsterdam Zuidoost. Een andere tv-productie van Blue Circle, RTL Late Night, wordt ook opgenomen in een hotel in Amsterdam.

Lees ook: ‘RTL Boulevard verhuist naar Hotel American’

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard