Man bijt hond neemt afscheid met kijkers

Man bijt hond neemt afscheid met kijkers

Geschreven door Daniël Schalk

Het televisieprogramma Man bijt hond neemt zaterdag 26 september in theater Gooiland in Hilversum afscheid van haar tv-kijkers. De Veerkampjes, Jan Stam, Grietje Post, Willem Lucht en andere personages zullen tijdens de bedanktdag aanwezig om afscheid te nemen.

De bezoekers van de Man-bijt-hond-bedanktdag kunnen voor de laatste keer hun mening geven in de Babbelbox. Ook de typetjes van de rubriek 'Ons kent ons' zijn aanwezig en geven een speciale voorstelling. Tijdens de bedanktdag worden opnames gemaakt voor de allerlaatste uitzending.

Topfotografen Patricia Steur, Ilvy Njiokiktjien, Peter de Krom en Krijn van Noordwijk hebben twintig karakters uit het programma geportretteerd. De portretten zullen in Gooiland voor het eerste te zien zijn. Daarna zijn de portretten twee weken lang in de stationshal van Den Haag Centraal te zien.

Afgelopen donderdag, 27 augustus, werd er tijdens de najaarspresentatie van de Publieke Omroep bekendgemaakt dat er na zestien jaar een einde komt aan Man bijt hond. Het populaire programma wordt opgevolgd door de programma’s Binnenste Buiten op NPO 2 en Jan Rijdt Rond op NPO 3.

Bekijk Man bijt hond op TVblik.nl/man-bijt-hond