Tim den Besten en Ajouad El Miloudi in Zondag Of Zo'n Dag

Tim den Besten en Ajouad El Miloudi in Zondag Of Zo'n Dag

Geschreven door Daniël Schalk

Tim den Besten, Nynke de Jong en Ajouad El Miloudi gaan aan de slag als opiniemakers in het nieuwe zondagavondprogramma Zondag Of Zo’n Dag met Paul de Leeuw. In het programma, wat op zondag 13 september begint, bespreekt Paul met zijn gasten bijzondere momenten uit het weekend.

De eerste drie bijzondere momenten uit het weekend worden elke uitzending aangeleverd door drie opiniemakers. Journaliste Nynke de Jong, KRO-presentator Ajouad El Miloudi en VPRO-programmamaker Tim den Besten zullen deze taak gaan vervullen in Zondag Of Zo’n Dag.

Tim den Besten en Ajouad El Miloudi werkten eerder al samen met Paul de Leeuw. Beide presentatoren zijn in het huidige seizoen van het BNN-programma Ranking the Stars te gast geweest. Nadat de drie opiniemakers hun bijzondere momenten hebben verteld, is het aan het publiek.

Het publiek mag vervolgens hun momenten uit het weekend vertellen. Deze momenten kunnen eerder vertelde verhalen laten sneuvelen. Uiteindelijk ontstaat er een top 3 met belangrijkste momenten van het weekend. Daarnaast ontvangt Paul ook diverse artiesten en andere gasten.

Ook behandelt de presentator in Zondag Of Zo’n Dag de rubrieken 'babyblunders', 'NPO' (Noord-Koreaanse Publieke Omroep) en 'Je komt van de boot en dan?' (over succesvolle medelanders). Het programma zal vanaf zondag 13 september op de late avond van NPO 1 te zien zijn bij BNN-VARA.