Daan Nieber als 'Slimste Mens' het weekend in

Daan Nieber als 'Slimste Mens' het weekend in

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het is EditieNL presentator Daan Nieber opnieuw gelukt om De Slimste Mens te winnen. In de aflevering van vrijdagavond was het Daan die de meeste seconden wist te verdienen. Daarmee versloeg hij Sander Hoogerdoorn en nieuwkomer Maartje Wortel.

Na de spannende finale van donderdagavond, wist Sander maar net te winnen van  Marjolijn Touw. De musicalster en actrice was zelf vijf afleveringen te zien in de NCRV-quiz. Bij een vraag over Facebook moest Marjolijn toezien hoe haar seconden op waren. Daarmee wist Sander maar net de finale te winnen.

De finale van vrijdagavond ging tussen Sander en Maartje. Op het laatste moment leek het spannend, totdat Maartje een fout maakte. Zij stopte net op een verkeerd moment. Voor Sander was dit het moment om toe te slaan. De vraag die Philip, de presentator van De Slimste Mens, stelde ging over het Torentje. 

Hier wist Sander enorm veel van. Al snel wist hij drie antwoorden te geven waarmee hij Maartje weg speelde. Al na één aflevering moest Maartje de quiz alweer verlaten. Met een goed gevoel kunnen zowel Sander als ook Daan het weekend in. Beide mannen zullen maandag opnieuw te zien zijn in de aflevering van De Slimste Mens.

Maandagavond zullen Sander en Daan opnieuw de strijd met elkaar aangaan. De aflevering van maandag zal geheel in het teken staan van mannen. Naast Sander en Daan, probeert Jan Roos ook om De Slimste Mens van de maandagavond te worden. Of dit ook gaat lukken zal maandag te zien zijn in de nieuwe aflevering.

De Slimste Mens is iedere werkdag te zien bij de NCRV op NPO 2.

Bekijk De Slimste Mens terug via TV Blik.