Opnames K3 Zoekt K3 gestaakt door hitte

Opnames K3 Zoekt K3 gestaakt door hitte

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De opnames voor de tv-show K3 Zoekt K3 zijn woensdagavond gestaakt nadat mensen door de hitte onwel waren geworden. “Het is gewoon te warm hier in de studio in België. Er wordt alweer iemand weggedragen. Ik ben blij dat ik daar uit ben”, liet Gerard Joling in een video op YouTube weten.

In de Belgische plaats Lier vonden de opnames plaats en waren 150 kandidaten bezig om een plekje te bemachtigen in K3, maar voor sommige kandidaten werd de hitte te veel. “We vinden het ongelofelijk naar, ook voor de kandidaten die nog moesten”, aldus de zanger en presentator.

“Iedereen werkt hard en doet zijn best, maar wie erop gerekend dat het zo warm zou zijn zo laat in de studio”, zegt Joling, terwijl achter hem een ambulance met zwaailichten te zien is. “Maar we gaan binnenkort gewoon door, want K3 zoekt K3. Het is heel jammer dat dit is gebeurd.”

Karen, Josje en Kristel gaan in de grote tv-show K3 Zoekt K3 op de Nederlandse tv-zender SBS6 en de Vlaamse tv-zender VTM opzoek naar hun opvolgers. Afgelopen maart maakte de drie meiden bekend het stokje over te gaan geven aan drie meiden van de nieuwe generatie.

K3 Zoekt K3 is dit najaar te zien op SBS6.

Bekijk K3 zoekt K3 op TVblik.nl/k3-zoekt-k3