Rick Nieman en K3 in een-na-laatste aflevering Life 4 You

Rick Nieman en K3 in een-na-laatste aflevering Life 4 You

Geschreven door Daniël Schalk

De een-na-laatste aflevering van Life 4 You staat aankomende zondag in het teken van gasten die, net als Carlo en Irene, het roer radicaal omgooien. Zoals Rick Nieman, hij heeft vrijdag zijn aller laatste werkdag bij RTL Nieuws, in Life 4 You komt hij vertellen over de toekomst. Zijn RTL Nieuws-collega schuift ook aan, omdat hij stiekem ook wel eens aan stoppen denkt.

Karen, Kristel en Josje, beter bekend als de dames van K3, zijn zondagmiddag ook te gast in Life 4 You. De drie meiden maakte onlangs bekend te stoppen, in een talentenjacht op de Nederlandse tv-zender SBS6 en de Vlaamse tv-zender VTM gaan Karen, Kristel en Josje opzoek naar hun opvolgers.

Marijke Helwegen is een vriendin van de show en mag daarom vlak voor het einde niet ontbreken. Deze schoonheidskoningin is al een YouTube-sensatie en kan binnenkort ook rapper aan haar CV toevoegen. Life 4 You heeft zondag de primeur van de botox-rap van Marijke.

De mannen van Chef’Special komen ook langs in de een-na-laatste aflevering en vertellen hoe ze Amerika willen veroveren en zingen speciaal voor hun grootste fan Irene een prachtige versie van hun nummer In Your Arms. Tot slot bezingt Barbara Straathof voor de laatste keer het nieuws van deze week en spelen Carlo en Irene hun allerlaatste Doordraaishow.

Bekijk Life 4 You op TVblik.nl/life-4-you