Zesde seizoen The Voice Of Holland rauwer en meer reality

Zesde seizoen The Voice Of Holland rauwer en meer reality

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het zesde seizoen van The Voice Of Holland wordt rauwer dan de eerste vijf seizoenen en met een hoger reality-gehalte, dat heeft programmadirecteur Erland Galjaard laten weten. “Met de komst van Anouk en Sanne Hans is er meer rock ‘n roll. Daarom kijk ik nu samen met John de Mol naar een rauwer randje. Het mag wel iets minder strak.”

Het is de bedoeling om de kandidaten van te voren meer in beeld te brengen. “We moeten bijvoorbeeld kandidaten meer introduceren door ze helemaal te volgen van binnenkomst tot het podium. Niet een geregisseerd gesprekje in een kamertje, ik zie ze liever drie keer van de zenuwen naar de wc gaan.”

The Battles van The Voice of Holland zullen niet langer plaatsvinden in Studio 24 in het Mediapark in Hilversum, waar de The Blind Auditions en de liveshows ook plaatsvinden. “Eerder deden we ze in de Gashouder in Amsterdam. Ook dat had iets stoers en rauws.”

RTL en Talpa zijn momenteel opzoek naar kandidaten voor het zesde seizoen van The Voice Of Holland. Coaches Trijntje Oosterhuis en Ilse DeLange maken in het nieuwe seizoen plaats voor Anouk en Miss Montreal. Wanneer het zesde seizoen precies te zien is, is nog niet bekend.

Bekijk The Voice Of Holland op TVblik.nl/the-voice-of-hollland