The Voice Kids begint vanavond aan The Battles

The Voice Kids begint vanavond aan The Battles

Geschreven door Daniël Schalk

The Voice Kids begint vanavond aan een nieuwe fase, The Battles. De The Blind Auditions zitten er op en de teams van coaches Angela Groothuizen, Marco Borsato en Nick & Simon zijn compleet.

Eerst komen de Kids van coach Angela Groothuizen in actie, de week daarna is het de beurt aan het team van Marco Borsato en de kandidaten van Nick & Simon sluiten ‘The Battles’ af.

Er gaan van de teams van Angela, Marco en Nick & Simon twee kandidaten door naar de grote finale op zaterdag 11 april. Dan zal duidelijk worden wie de opvolger wordt van Fabiënne Bergmans, Laura van Kaam en Ayoub Maach.

Dit seizoen van The Voice Kids is het minst bekeken seizoen tot nu toe maar dat is aan de views op YouTube niet te merken. De The Blind Auditions van Lucas, Florence en Britney zijn meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube. De audities van Simon en Bart zijn ruim 800 duizend keer bekeken.

De winnaar van The Voice Kids krijgt de felbegeerde studiebeurs van 10.000 euro en de uitnodiging om een single op te nemen. The Voice Kids wordt geproduceerd door Talpa en de presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

The Battles zijn vanaf vanavond, zaterdag 21 maart, om 20:00 uur te zien op RTL4.

Bekijk The Voice Kids op TVblik.nl/the-voice-kids