SBS6 haalt Geld Maakt Gelukkig van de buis

SBS6 haalt Geld Maakt Gelukkig van de buis

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS6 heeft het programma Geld Maakt Gelukkig, waarin Do mensen in geldnood te hulp schiet, per direct van de buis gehaald. Dat heeft een woordvoerster van SBS 6 laten weten.

Geld Maakt Gelukkig was afgelopen maandag ineens niet meer te zien op SBS6, de zender zond een herhaling van Trauma Centrum uit. “Het tweede seizoen van Geld Maakt Gelukkig heeft de verwachtingen voor dat tijdslot niet waargemaakt. Het 20.00 uur tijdslot blijft een uitdaging”, laat een woordvoerster weten.

SBS6 heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de afleveringen van Geld Maakt Gelukkig alsnog worden uitgezonden. “Dat is op dit moment nog niet bekend.”

De laatste jaren heeft SBS6 last om in de vooravond kijkers aan zich te binden. De zender heeft het moeilijk, om te concurren tegen de kijkcijfers knallers van NPO 1 en RTL 4. Utopia heeft SBS 6 het afgelopen jaar uit het dal getrokken.

Op de lateavond doet SBS6 het meer dan goed. SBS 6 heeft afgelopen vrijdag en afgelopen maandag meer kijkers weten te trekken dan RTL Late Night.

Bekijk Geld Maakt Gelukkig op TVBlik.nl/geld-maakt-gelukkig