Wakker worden met Nick & Simon bij WNL Vandaag

Wakker worden met Nick & Simon bij WNL Vandaag

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Maandagochtend 9 februari een speciale uitzending van WNL Vandaag: Nick & Simon – het bekendste zangduo van Nederland – schuiven twee uur lang aan bij het ochtendprogramma van Omroep WNL. De Volendamse zangers staan namelijk aan de vooravond van hun feestelijke première van de theatertour Herinneringen.

Tijdens de theatertour kijken de zangers, die al bijna tien jaar lang in het vak zitten, terug op hun carrière die enkel hoogtepunten kent. Ze werden bekend als de vrienden van Jan Smit maar staan inmiddels ook zelf aan de top van de Nederlandse muziekwereld. Nick en Simon houden zich al lang niet meer alleen bezig met zingen, maar hebben ook een aantal televisieprogramma’s achter hun naam staan waar onlangs de laatste reeks The Dream aan is toegevoegd.

Presentatrice Roos Moggré voelt de twee niet alleen aan de tand over hun nieuwe theatertour en over The Dream, maar ook over de toekomst. Want wat kunnen we van het Volendamse duo dat alles al lijkt te hebben bereikt nog verwachten? Morgenochtend vanaf 07:00 uur ziet u het in WNL Vandaag op NPO1!

Bekijk WNL Vandaag de Dag op TVblik.nl/Vandaag-de-dag