Celebrities Read Mean Tweets

Celebrities Read Mean Tweets

Geschreven door Sebastiaan Boers

Twitter, het bekende social media, is voor iedereen toegankelijk. Het biedt onder andere de mogelijkheid om bekende artiesten dichterbij hun fans te brengen. Een Amerikaanse talkshowhost, Jimmy Kimmel zag er de keerzijde van in.

Niet alleen positieve tweets komen aan, ook de negatieve. Door de vele negatieve tweets die aan de bekende artiesten gestuurd werden, heeft Jimmy Kimmel hier iets op bedacht. In zijn talkshow Jimmy Kimmel live laat hij bekende artiesten de negatieve tweets voorlezen op televisie. Dit levert hilarische beelden op, vooral het publiek ziet er de humor wel van in.

Dit onderdeel van de talkshow heet Celebrities Read Mean Tweets. Op internet zijn deze filmpjes al vele miljoenen keren bekeken. Dit ''succes'' van bekende artiesten die negatieve tweets lezen is in 2012 een onderdeel geweest van TV Lab. Hierin werden tweets voorgelezen door BN-ers, zoals Johnny de Mol.

Over een aantal weken begint Gordon's talkshow Goor Draait Door weer bij RTL 4. Het zou een mogelijke toevoeging kunnen zijn aan zijn zaterdagavond talkshow. Bekende Nederlanders die (negatieve) tweets voorlezen op televisie, dat kan werken. Dit past perfect binnen de talkshow van Gordon. Of het ook daadwerkelijk een onderdeel van Goor Draait Door gaat worden is sterk de vraag.

Bekijk Goor Draait Door terug via TV Blik. 

Hierover staan een paar voorbeelden van Celebrities Read Mean Tweets.

https://www.youtube.com/watch?v=Zu5Oo23G67w

https://www.youtube.com/watch?v=cpOEO2gUekE