Herman van der Zandt vervangt Joost Prinsen in ‘Met het Mes op Tafel’

Herman van der Zandt vervangt Joost Prinsen in ‘Met het Mes op Tafel’

Geschreven door Daniël Schalk

Herman van der Zandt presenteert vanavond maandag 9 februari tijdelijk het Omroep MAX-programma ‘Met het Mes op Tafel’. Presentator Joost Prinsen kan door familieomstandigheden het komende seizoen van de quiz niet presenteren.

“Vanwege familieomstandigheden lukt het mij helaas niet om het nieuwe seizoen van ‘Met het Mes op Tafel’ af te maken. Mede op mijn verzoek heeft Omroep MAX Herman van der Zandt verzocht en bereid gevonden mij te vervangen. Daar ben ik erg blij mee”, aldus Prinsen.

Herman van der Zandt deed in 1998 zelf als student mee aan ‘Met het Mes op Tafel’. Van der Zandt kwam zelfs in de finale van de quiz terecht. De NOS-presentator zal vanaf 9 februari tot en met donderdag 5 maart als presentator te zien zijn.

“Ik heb in het verleden meegespeeld met de quiz, dus weet hoe het spel gespeeld kan worden. Ik vind het een grote eer dat ik nu Joost Prinsen mag vervangen, en aan de presentatiekant mag zitten”, aldus Herman van der Zandt.

In ‘Met het Mes op Tafel’ pokeren drie kandidaten met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, maar ook rekenen en slim spelen zijn belangrijke ingrediënten van deze quiz. Wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd nog zijn tegenstanders proberen weg te bluffen.

‘Met het Mes op Tafel’ is vanaf 9 februari, elke maandag tot en met donderdag, om 19:50 uur te zien bij Omroep MAX op NPO 2.

Bekijk 'Met het Mes op Tafel' op TVblik.nl/met-het-mes-op-tafel