Nieuwe hitserie in februari bij Net5: How to get away with murder

Nieuwe hitserie in februari bij Net5: How to get away with murder

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Net5 komt vanaf februari op maandag met de nieuwe successerie uit Amerika How to get away with murder en nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy. Beide series komen van de hand van executive producer Shonda Rhimes.

How to get away with murder is een thriller over een top advocate (Viola Davis) die haar rechtenstudenten leert hoe je een veroordeling kunt ontlopen, zelfs als het om moord gaat. Hiermee maakt Net5 haar maandagavond, ‘joggingbroek’-avond compleet: lekker op de bank met thee, chocolade en goede series.

How to get away with murder – 21.30 uur
How to get away with murder is een nieuwe thriller die in de USA maar liefst 14 miljoen kijkers aan de buis kluisterde tijdens de eerste aflevering. Het verhaal gaat over de briljante professor Annalise Keating (Viola Davis), een top advocate die les geeft aan rechtenstudenten. De vraag die ze beantwoordt in haar lessen: hoe kom je weg met moord? Elk jaar selecteert Keating haar beste studenten om bij haar advocatenbureau te komen werken. Deze keer maken Wes (Alfred Enoch), Michaela (Aja Naomi King), Connor (Jack Falahee), Laurel (Karia Souza) en Asher (Matt McGorry) kans op zo’n prestigieuze plek. Maar dan raken de studenten zelf betrokken bij een verschrikkelijke moordzaak. Ze moeten er alles aan doen om hiermee weg te komen en gebruiken Keatings les voor tips en tricks.

Grey’s Anatomy – 20.30 uur
De populaire serie Grey’s Anatomy is vanaf februari terug van haar winterstop. Net5 loopt dan slechts vier dagen achter op Amerika. Het medisch drama volgt het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. Voor de winterstop hadden Meredith (Ellen Pompeo) en Derek (Patrick Dempsey) fikse ruzie over de behandeling van een patiënt. Ook liep een routineprocedure van een arts volledig uit de hand, met een verschrikkelijke diagnose als gevolg. Lukt het de artsen om hier nog wat aan te doen?

Grey’s Anatomy
Nieuwe afleveringen vanaf maandag 9 februari wekelijks om 20.30 uur bij Net5
www.net5.nl/greysanatomy

How to get away with murder
Nieuw vanaf maandag 9 februari wekelijks om 21.30 uur bij Net5

Bekijk How to get away with murder op TVblik.nl/how-to-get-away-with-murder