Bizarre ontknoping in ‘Nieuwe Buren’

Bizarre ontknoping in ‘Nieuwe Buren’

Geschreven door Pieter Jongsma

Met een gemiddelde van 1,7 miljoen kijkers en een zenderaandeel van 28,2% in de Boodschappers van 20-49 jaar is de dramaserie ‘Nieuwe Buren’ een groot succes bij RTL 4.

Komende zondag is de laatste aflevering te zien van de tiendelige hit reeks bij de familiezender. In deze laatste aflevering likt swingers-koppel Steef (gespeeld door Thijs Römer) en Rebecca (Katja Römer-Schuurman) hun wonden.

Hun buurman Peter (Daan Schuurmans) is inmiddels behoorlijk doorgedraaid nu hij ontdekt heeft dat ‘zijn’ Eva (Bracha van Doesburgh) tegen hem liegt en hem bedriegt. Zij blijkt namelijk niet zijn kind te dragen, maar dat van Steef. En dat daarnaast Eva met Steef de meest spannendste seks ooit heeft beleefd, drijft Peter helemaal tot waanzin. Als tot overmaat van ramp Steef erachter komt dat Peter zijn pistool heeft gestolen, besluit hij snel in actie te komen voordat er echte ongelukken gebeuren…

De tiendelige televisieserie wordt geproduceerd door Pupkin Fillm en Millstreet Films van Rachel van Bommel en Antoinette Beumer (‘Loft’, ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Soof’).

Zondag 16 november tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4.