SBS 6 hoopt op succes Is This Love?

SBS 6 hoopt op succes Is This Love?

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS 6 hoopt dat het met de nieuwe vooravond liefdessoap Is This Love? een blijvertje te pakken heet. Dat zegt zenderbaas Rene Oosterman tegen BuzzE. “Is This Love? is een hele belangrijke beslissing. We hopen hiermee een structurele oplossing te hebben voor het tijdstip tussen acht en half negen“, zegt Oosterman.

Het het nieuwe SBS6-programma gaan verschillende singles met elkaar daten in eeen luxe villa. Het succes van het programma is belangerijk voor SBS6. “De vooravond, van 18.00 tot 20.30 uur is voor commerciële zenders ongelooflijk belangrijk. We zijn de afgelopen jaren aan het stoeien geweest om de juiste formule te vinden om te zorgen dat we aan het begin van de avond een vast publiek op kunnen bouwen.’”

Oosterman weet dat het niet makkelijk is om de kijker te verover in de vooravond. “We hopen natuurlijk dat de kijkers van Utopia in Is This Love? een aanleiding zien om door te kijken en het nieuwe programma ook heel erg gaan waarderen.”

“De insteek is uiteraard dat dit een blijvertje is. Maar wij van SBS weten als geen ander hoe moeilijk het is om in de vooravond een plek te veroveren in de agenda van mensen.’‘

Is This Love? is vanaf aanstaande maandag 20 oktober om 20.00 uur te zien bij SBS6. Het programma staat voor de komenden drie maanden op de uitzendschema's daarna word er gekeken of het programma verlengt word.