Memphis Depay en Jasper Cillessen in Gouden Televizier-Ring Gala

Memphis Depay en Jasper Cillessen in Gouden Televizier-Ring Gala

Geschreven door Pieter Jongsma

Topvoetballers Memphis Depay en Jasper Cillessen maken tijdens de 49ste editie van het Gouden Televizier Ring Gala de winnaar van de Zilveren Televizier Ster Vrouw bekend. Nederland leefde afgelopen jaar massaal mee met het Nederlands Elftal tijdens het WK-voetbal in Brazilië.

Op het hoogtepunt keken er meer dan negen miljoen mensen. Reden genoeg om Mephis Depay en Jasper Cillessen een speciale rol te geven tijdens het televisiegala van het jaar.

Voetballer Memphis Depay ziet erg uit naar het gala. "Ik denk dat de uitreiking van de Televizier-Ring het WK onder de gala's is. Ik vind het een eer dat zoveel mensen ons gevolgd hebben tijdens het WK in Brazilië en een eer dat ik een prijs mag uitreiken. En dan ook nog eens aan een vrouw, dat kan alleen maar een mooie avond worden."

De Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma, wordt uitgereikt door Marco Borsato met zijn dochter Jada. De zingende vader en dochter brachten voor het eerst samen een single uit en het bereikten meteen de nummer één positie van de hitlijsten.

Wie de winnaar van de felbegeerde Gouden Televizier-Ring bekend maakt, wordt tot aan het gala op 16 oktober stil gehouden. Het is in ieder geval iemand met internationale allure.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats op donderdag 16 oktober in Koninklijk theater Carré en is live bij AVROTROS te zien op NPO 1 om 20.30 uur. De presentatie is in handen van Jan Smit.