Opnieuw aandacht in Opsporing Verzocht voor afpersing familie De Mol

Opnieuw aandacht in Opsporing Verzocht voor afpersing familie De Mol

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Opsporing verzocht besteedt morgen opnieuw aandacht aan de afpersing van John en Linda de mol. Dat heeft de AVROTROS bekend gemaakt.

De politie Midden-Nederland maakt bekend wat de honderden tips die sinds afgelopen dinsdag binnenkwamen tot nu toe hebben opgeleverd.

Vorige week werd bekend dat John en Linda de Mol al een jaar lang worden bedreigd en afgeperst.

Verder in Opsporing verzocht;
Den Bosch: zedenzaak
Een petje kan voor de doorbraak zorgen in een ernstige zedenzaak. Het petje dat morgen getoond wordt kan van de man zijn die in Den Bosch een 68-jarige vrouw probeerde te verkrachten.

Week van de Veiligheid
Deze week is de Week van de Veiligheid. De minister van Veiligheid en Justitie, Ivo Opstelten, heeft daarom een speciale boodschap voor de kijkers van Opsporing Verzocht. Mede door burgerparticipatie en geïntegreerde aanpak daalde het aantal overvallen de afgelopen jaren spectaculair. Maar elke overval is er 1 te veel: de minister geeft tips.

Eindhoven: brand bij tankstation
22 mensen zijn al hun bezittingen en hun thuis kwijt na de vermoedelijke brandstichting bij een tankstation in Eindhoven. De flat naast de Tamoil aan de 1e Lieven de Keylaan moest 24 augustus, een paar uur na de brand, gesloopt worden wegens instortingsgevaar door de overgeslagen brand. De politie heeft signalementen van twee mannen die zich rond de brand afwijkend gedroegen. Weten zij meer?

Opsporing Verzocht 20.30 uur, bij de AVROTROS op NPO 1.