Nieuwe reallife serie 'Samantha & Michael houden zich Thai'

Nieuwe reallife serie 'Samantha & Michael houden zich Thai'

Geschreven door Pieter Jongsma

Samantha en Michael hebben wederom roerige tijden achter de rug. Na een rechtszaak en een onbewoonbaar verklaard huis is de gehele familie toe aan vakantie. Dit keer zoeken zij hun rust een stuk verder weg van huis en reizen, omdat zij zo dol op Chinees eten zijn, af naar Thailand.

Natuurlijk verloopt deze reis ook niet zonder slag of stoot en of ze echt tot rust komen, is nog maar de vraag. Hoe het de Haagse familie vergaat zo ver van huis is vanaf dinsdag 2 september te zien bij RTL 5 in ‘Samantha & Michael Houden Zich Thai’.

Manager Jake werpt zich op als reisleider en neemt Samantha en Michael met dochter Angelina, Samantha's ouders Ron en Cora, zus van Michael Priscilla en vriend Patrick met hun twee kleine kinderen en oppas Joke mee naar Thailand. Maar willen ze eigenlijk wel zo ver? Is het niet eng? Wat voor vreemde ziektes kun je allemaal krijgen?

Na veel wikken en wegen gaat de familie dan toch op reis. Eenmaal aangekomen in Bangkok wordt geprobeerd wat cultuur op te snuiven maar de interesse daarin is niet heel groot. Het soppen en afdingen daarentegen wordt enthousiaster ontvangen. Eenmaal geacclimatiseerd in dit vreemde land staat er veel op het programma voor Samantha & Michael. Thaise bokswedstrijden, een tocht op olifanten, een slangenshow, quat rijden door de jungle en een bezoek aan een tribe midden in de jungle. De familie staat een echte doe vakantie te wachten.

Maar hoe mooi het land ook is en hoe aardig de mensen ook zijn, het valt de familie zwaar om met drie kleine kinderen te reizen in een groot land waar ze de taal niet spreken, waar zij nogal eenkennig zijn wat het eten betreft (de frituurpan is dit keer thuis gebleven) en de gebruiken toch echt anders zijn dan ze gewend zijn.

‘Samantha & Michael Houden Zich Thai’, vanaf dinsdag 2 september tussen 20.30 uur en 21.30 uur.